Op 21 november is het zo ver! Dan is het eindelijk het moment om samen met je date op deze mooie locatie het gala te vieren. De gehele avond wordt er gezorgd voor live amusement. Zo zal er bijvoorbeeld een live band spelen, maar we hebben nog veel meer in petto. Naast het amusement is er een afgekochte bar, waar je niet alleen fris, bier, wijn kan drinken, maar ook jillz en sterkmix. Optioneel kan je voorafgaand aan het gala deelnemen aan een smakelijk diner op dezelfde locatie. Na afloop van het geheel wil je natuurlijk gemakkelijk naar huis. Hiervoor wordt voor iedereen een plekje in de bus terug naar station Delft geregeld.

De Locatie

Het hoge woord is eruit: Gala 2020 zal plaats gaan vinden in het Floragebouw in Boskoop! Dit pittoreske dorpje vlakbij Gouda staat vooral bekend om zijn velen bloemen- en plantenkwekers.

Het is dan ook niet heel gek dat het Floragebouw in het verleden een bloemenveiling is geweest. Tegenwoordig doet het dienst als restaurant, theater en evenementenlocatie.

De zaal waar het Gala zal plaats vinden kenmerkt zich door het grote rode theaterdoek en veel klassieke kenmerken, zoals de plafondlampen, het balkon, pilaren en de houten vloer.

Vooraf aan het gala wordt in een andere zaal een diner geserveerd. Deze zaal heeft zowaar nog mooiere verlichting en via de glazen pui uitzicht op een rozentuin, die tijdens ons gala precies in bloei staat!

Bereikbaarheid

Het Floragebouw ligt letterlijk naast treinstation Boskoop. Vanaf Delft doe je er ongeveer 50 minuten over om daar te komen. Je kunt met de trein via Leiden (of via Rotterdam en Gouda) naar Boskoop toe reizen, wat gelijk een mooie gelegenheid is om in een van deze plaatsen je pre-gala te organiseren. Wanneer het gala dichterbij komt zullen we jullie op de hoogte stellen van de precieze treintijden. Op de terugweg rijden er geen treinen meer vanuit Boskoop, maar vrees niet, wij brengen je veilig met de bus thuis!